Het einde van 2022 nadert met rasse schreden. In vele huizen zijn de kerstbomen opgetuigd en de woonkamers versiert. Plannen zijn gemaakt om de feestdagen met naasten te vieren en stilaan kan worden nagedacht over de goede voornemens voor 2023.

Maar voor we gaan beginnen met een nieuw jaar is het goed om stil te staan bij het huidige. 2022 is een jaar geweest waarin wij, voor het vierde jaar sinds onze oprichting, zorg voor uw patiënten met dermatologische aandoeningen hebben geboden. Een jaar waarin corona nog altijd impact had op de continuïteit van de zorg in Nederland, maar ook een jaar waarin persoonlijk contact weer kon plaatsvinden en spreekuren op een enigszins normale manier gepland konden worden. Dit was hard nodig, omdat we bemerken dat huisartsen in Zaanstreek-Waterland in toenemende mate SALTDerma weten te vinden!

SALTDerma werkt in lijn met de gewenste transitie naar Passende Zorg, welke staat voor zorg waarin de patiënt zijn welbevinden centraal staat, dichtbij wordt geleverd wanneer het kan en tegen een redelijke prijs. De verbinding tussen SALTDerma en SALT als eerstelijns organisatie zorgt voor borging van deze aspecten.

De hoogtepunten voor 2022 spreken in dit kader voor zich, waarbij ik er hier een aantal wil uitlichten;

  • Meer dan 100 huisartsenpraktijken weten ons inmiddels te vinden op onze locaties dichtbij de patiënt in Zaandam, Westzaan, Koog aan de Zaan en Castricum.
  • Ondanks de grote drukte een toegangstijd van maximaal 1 week gedurende het jaar.
  • Uit ons jaarlijkse patiënttevredenheidsonderzoek beveelt 100% ons aan richting vrienden/familie.
  • Uw patiënten waren dit jaar voor een behandeling gemiddeld 20-30% goedkoper uit dan voor dezelfde behandeling in de naburige ziekenhuizen.

Met het benoemen van deze hoogtepunten wil ik u als relatie bedanken voor het vertrouwen in SALTDerma en zullen wij ons ook in 2023 tot het uiterste inspannen om uw patiënten naar volle tevredenheid, dichtbij en tegen een redelijke prijs van zorg te voorzien.

We wensen u gezellige kerstdagen en een sprankelende jaarwisseling toe.